Son dakika! Hamile hemşireyi darbeden 2 kişi tutuklandı

Son dakika! Hamile hemşireyi darbeden 2 kişi tutuklandı

Son dakika haberi... Başakşehir’deki bir devlet hastanesinde 24 yaşındaki hamile hemşire Gülhan D.’yi darp ettikleri iddia edilen Rıdvan K. ve Hüseyin K. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Başakşehir Çam ve Sakura Devlet Hastanesi'nde pazartesi günü, 6 haftalık hamile hemşire Gülhan D. hasta yakınlarının saldırısına uğramıştı. Saldırganlardan Rıdvan K., koşarak hemşire Gülhan D.'nin yüzüne uçan tekme atmıştı. Saldırganlar tekmeden sonra yere yığılan Gülhan D.'ye saldırmaya devam etmişti. Hamile olması hatırlatılmasına rağmen saldırmayı sürdürdükleri Gülhan D., 4 kişiden şikayetçi olmuştu.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Serbest bırakılmalarının ardından yeniden gözaltına alınan Rıdvan K. ve Hüseyin K. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Hamile hemşireye saldıran 4 kişiden 2 kişinin tutuklanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde hamile bir hemşiremizi darbeden 4 kişiden 2’si Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla yeniden gözaltına alınmış, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmiştir. Üzüntümüzü telafi etmese de bu gelişmeyi camiamız ve kamu vicdanı adına memnuniyetle karşılıyoruz. Beklentimiz, sağlık çalışanlarına yönelik bütün suçların yıldırıcı ve hukukun gücünü tam olarak gösteren cezalarla cezalandırılmasıdır" şeklinde mesaj gönderdi.

Üzüntümüzü telafi etmese de bu gelişmeyi camiamız ve kamu vicdanı adına memnuniyetle karşılıyoruz. Beklentimiz, sağlık çalışanlarına yönelik bütün suçların yıldırıcı ve hukukun gücünü tam olarak gösteren cezalarla cezalandırılmasıdır.

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) January 18, 2022

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN