Sağlık çalışanlarına müjde! 18-49 yaş aralığında personel alımı yapılacak: KPSS ve mülakat şartı yok

Sağlık çalışanlarına müjde! 18-49 yaş aralığında personel alımı yapılacak: KPSS ve mülakat şartı yok

Günlük iş ilanlarını takip eden vatandaşlara İŞKUR'dan yeni fırsatlar doğdu. 18-49 yaş aralığında olan herkes hastane bünyesinde yapılacak personel alımlarına başvuruda bulunabilecek. Adaylardan KPSS ve mülakat şartı istenmiyor. İşte personel başvuru detayları…

Günümüzde en çok araştırılan konular arasında yer alan güncel iş ilanları İŞKUR üzerinden yayınlanmaya devam ediyor. Birçok ilde hastane bünyesinde yapılacak personel alımları için detaylar paylaşıldı. Hastanelerin çalışma kadrosunu güçlendirmek ve hizmet kalitesini arttırmak için hasta kayıt kabul görevlisi olarak personel alımı yapılacağı duyuruldu. Adaylardan KPSS ya da mülakat şartı istenmiyor. İşte personel başvuru detayları…

BAŞVURULAR İŞKUR'DAN YAPILACAK

Güncel iş ilanlarını vatandaşlarla buluşturmaya devam eden İŞKUR sağlık sektöründe çalışmak isteyenlere müjdeyi verdi. Hastane bünyesinde yapılacak personel alımları için hasta kabul ve kayıt görevlisi pozisyonları için alımlar yapılacağı belirtildi. Birçok ilde gerçekleştirilecek alımlar kapsamında adaylardan KPSS şartı istenmediğinin de altı çizildi. Yayınlanan ilanlar kapsamında adaylardan mülakat veya sözlü sınav istenmediği de vurgulandı.
hasta-danismani-1.jpg

SAĞLIK ÇALIŞANI ALIMI YAPILACAK

Sağlık sektöründe her gün artan eleman ihtiyacı için güncel ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Güncel ilanları vatandaşlarla buluşturmaya devam eden İŞKUR personellerden istenen başvuru şartlarında açıkladı. Hasta kabul ve kayıt görevlisi için istenen başvuru şartları şu şekildedir:

  • En az ilkokul mezunu olması,
  • 18 yaşından büyük 49 yaşından küçük olması,
  • Adayların sağlık sektöründe deneyiminin bulunması ya da deneyim kazanmak istemesi şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN