Sahte 1.5 milyon dolar ele geçirildi!

İstanbul'da mali suçlarla mücadele ekipleri kalpazanlara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 1 milyon 500 bin sahte dolar ele geçirildi.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'da bir suç örgütünün, piyasaya sürmek üzere yurda yüklü miktarda sahte para soktuğu istihbaratı üzerine harekete geçti.

PİYASAYA SÜRECEKLERDİ

Yabancı uyruklu kişilerin Irak’ta ürettikleri sahte 1.5 milyon ABD dolarını Türkiye’ye getirdikleri ve piyasaya sürmek için Fatih ilçesinde buluşacakları istihbaratı alan polis operasyon düzenledi.

Operasyonda sahte 1.5 milyon dolar ele geçirilirken 1 kişi gözaltına alındı. Kağıthane ve Küçükçekmece'de de belirli adrese düzenlenen operasyonda iki kişi yakalandı.

Yapılan aramalarda sahte 28 bin 900 ABD dolar ile suç geliri olduğu düşünülen 5 bin 500 ABD dolar ele geçirildi. Şüphelilerden ikisi tutuklanırken, bir kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN