Sakarya İstanbul Yalova Kocaeli Bursalılar mavi alarm çaldı! Sıcaklık 10 derece birden… son 2

Sakarya İstanbul Yalova Kocaeli Bursalılar mavi alarm çaldı! Sıcaklık 10 derece birden… son 2

Bursa , Sakarya, İstanbul Yalova ve Kocaelilileri yakından ilgilendiren o haber geldi. Günlerdir Basra sıcaklığı ile mücadele eden Marmara Bölgesi için yeni alarm verildi. Hava sıcaklığı 10 derece birden… Kerem Ökten paylaştı duyan o tarihi beklemeye başladı

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Marmara bölgesindeki Sakarya Kocaeli, İstanbul, Yalova ve Bursalıları ilgilendiren olumlu bir haber paylaştı. Sıcak hava artık Marmara Bölgesi’ni terk ediyor. Tarih verildi… Termometreler artık o dereceyi gösterecek.

img-4370-002.jpeg

Ökten, sosyal medya hesabından, üst atmosferde soğuma yaşandığını ifade ederek, “5.500 metre yükseklikteki gökyüzü sıcaklığı Çarşamba gününden itibaren eksi 10 dereceye düşecek” şeklinde açıklama yaptı.

img-4403.jpeg

MARMARA BÖLGESİ İÇİN SEVİNDİREN HABER

Marmara bölgesinde hava sıcaklıklarının ve özellikle nem oranlarının yükseldiği bir dönemde, meteoroloji uzmanlarından olumlu haberler gelmeye devam ediyor. Kerem Ökten, Marmara bölgesindeki Kocaeli, İstanbul, Sakarya, Bursa ve Yalova gibi illeri ilgilendiren olumlu bir gelişmeyi takipçileriyle paylaştı.

SICAKLIK 10 DEREDE BİRDEN…

İstanbul’un Basra sıcaklarından kurtulmaya başlayacağını belirten Ökten. Salı gününden itibaren serinleme süreci girileceğini aktardı

Hava sıcaklığının bir anda 10 derece düşeceğini kaydeden Ökten “Üst atmosferde soğuma yaşanıyor. 5.500 metre yükseklikteki gökyüzü sıcaklığı Çarşamba gününden itibaren eksi 10 dereceye düşecek. Bu durum geceleyin yeryüzünün daha fazla ısı kaybetmesine neden olacak.” uyarısında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN