Sakın 'Kış bitiyor' demeyin! Kuvvetli kar yağışı geliyor

Sakın 'Kış bitiyor' demeyin! Kuvvetli kar yağışı geliyor

Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre; bugün Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarına yağmur, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'ya kar yağışı bekleniyor. Uzmanlar, kar beklenen bölgelere çığ uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ülke genelinde yarından itibaren sağanak yağış ve kar yağışının etkili olacağı belirtildi. Buna göre, ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarının yağmurlu, Tokat'ın kuzey ve doğusunun yağmur ve karla karışık yağmurlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Sivas, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan ve Van çevrelerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği ifade edildi.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ÇIĞ TEHLİKESİNE DİKKAT!

MGM'nin uyarısının ardından meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'den de kar ve çığ uyarısı geldi. Ökten, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

"Bu akşam İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da kar yağışları bekleniyor. Doğu Karadeniz kıyıları kuvvetli yağmur alırken, iç kesimleri ve özellikle Ayder tarafı yoğun bir kar alacak. Çığ tehlikesi var. Dikkatli olunmalı..."

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

20 ŞUBAT 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

1-001.jpg

21 ŞUBAT 2023 SALI GÜNÜ

1-002.jpg

22 ŞUBAT 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-003.jpg

23 ŞUBAT 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

1-004.jpg

24 ŞUBAT 2023 CUMA GÜNÜ

1-005.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN