Masterchef Mehmet şef son kararını verdi! 'Dönmüyoruz' diyerek sosyal medya hesabından duyurdu!

Masterchef Mehmet şef son kararını verdi! 'Dönmüyoruz' diyerek sosyal medya hesabından duyurdu!

Anadolu'nun 11 kentini yıkıp geçen depremlerin ardından milyonlarca insan yardım seferberliğine başladı. Afet bölgesine giden şef Mehmet Yalçınkaya, depremzedeler için kurulan dev kazanlarda ekibiyle birlikte gün boyu yemekler pişiriyor. "Dönmüyoruz" paylaşımı yapan Yalçınkaya'ya birçok ünlü isim de eşlik ediyor. İşte o anlar...

Kahramanmaraş'ta 6 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Pazarcık ilçesi olan depremde şu ana kadar 46 bin 821 kişi hayatını kaybetti, 108 bin 68 kişi yaralandı. Suriye'den Ankara'ya kadar birçok bölgede hissedilen zelzelenin ardından artçı sarsıntıların yanı sıra saat 13.25'te Ekinözü merkezli 7.5 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremden etkilenen illerden 216 bin 347 afetzedenin başka illere tahliye edildiğini bildirdi.

Magazin dünyasının ünlü isimleri el ele vererek yardıma koştu. Büyük yıkımın yaşandığı deprem bölgelerinde günlerdir yemek yaparak afetzedelere yardımcı olmaya çalışan Mehmet Yalçınkaya son paylaşımıyla dikkat çekmişti.

sef-mehmet-yalcinkaya-deprem-bolgesinde-1.jpg

"İNSAN OLARAK KENDİMİ TARTTIĞIM YERDEYİM..."

Mehmet Yalçınkaya paylaşımında, "İnsan olarak kendimi tarttığım yerdeyim şu an her şey boş. -2 derece dışarısı Kahramanmaraş'da binlerce insan çadırlarda, lüks mobilyalar boş, arabalar boş, her şey boş... Çocuklar kadınlar yaşlılar. Kaybedilen aile acısıyla yaşama tutunmak zor. Bu düşüncelerle gün sonu bende ve gözlerim kapanmıyor bir türlü Allah bu acıları bir daha göstermesin canım yanıyor" demişti.

Öte yandan günlerce ekip arkadaşlarıyla birlikte depremzedeler için sıcak yemekler yapan Mehmet Yalçınkaya barınaktaki an dostları unutmamıştı.

YARDIMA DEVAM EDECEĞİNİ DUYURDU

MasterChef Türkiye ekibiyle birlikte depremzedelere il günden beri yardım eden Mehmet Şef, Instagram sayfasından son yaptığı paylaşımla afet bölgesindeki çalışmalarının devam edeceğini duyurdu.

sef-mehmet-yalcinkaya-deprem-bolgesinde-2.jpg

"MUTFAK KURUYORUZ"

Ünlü isim, yaptığı paylaşıma şu sözleri not düştü: "Dönmüyoruz! Kardeşlerimizi yalnız bırakamayız. MasterChef Türkiye olarak mutfak kuruyoruz. Yarışmacılarımız ile yemek yaparak deprem bölgesinde olacağız."

"ARKADAŞLARIMIZA YEMEK YAPACAĞIZ"

Yalçınkaya, paylaşımında, "Yeni karargâhımız İslahiye. Malzemeler buraya geldi. Yeni yerimiz burası, İslahiye'de arkadaşlarımıza yemek yapacağız" ifadelerini kullandı.

sef-mehmet-yalcinkaya-deprem-bolgesinde-7.jpg

Acun'un sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya Mehmet Yalçınkaya'nın ekibinde! Deprem bölgesinde kolları sıvadı kazanla yemek yapıp dağıtıyorlar...

Acun'un sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile bu karesini paylaşan Mehmet Yalçınkaya, "İki gündür aramızda köylere ürün dağıtıyor" notunu ekledi.

Mehmet Yalçınkaya MasterChef ekibiyle deprem bölgesinde! Emir Elidemir, Fatma Nur Uçar, Tolga Şener, Görkem Ünal ve Barış Demir de orada...

sef-mehmet-yalcinkaya-deprem-bolgesinde-3.jpg

Geçtiğimiz günlerde Yalçınkaya'nın profilinde 2020 MasterChef birincisi Serhat Doğramacı'nın da olduğu görüldü.

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya da bu isimler arasında yer alıyor. MasterChef ekibinin de yer aldığı şeflerle birlikte 10 ilde de depremzedeler için mutfak kuruldu.

sef-mehmet-yalcinkaya-deprem-bolgesinde-4.jpg

Başta Mehmet Yalçınkaya olmak üzere MasterChef'in tanınmış simaları da canla başla çalıştı.

Mehmet Yalçınkaya Instagram'dan o anları takipçileri ile paylaştı. MastereChef'ten Emir Elidemir'in yanısıra başka isimler de vardı.

Fatma Nur Uçar... Tolga Şener... Görkem Ünal... Barış Demir... Mehmet Yalçınkaya'nın paylaşımları sonrası ünlü şef ve ekibi takdir topladı.

sef-mehmet-yalcinkaya-deprem-bolgesinde-5.jpg

sef-mehmet-yalcinkaya-deprem-bolgesinde-6.jpg

sef-mehmet-yalcinkaya-deprem-bolgesinde-8.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN