Salı akşamı Türkiye'ye geliyor! Etkisi cuma gününe kadar sürecek: Kapıyı pencereyi kapatın ve bekleyin

Salı akşamı Türkiye'ye geliyor! Etkisi cuma gününe kadar sürecek: Kapıyı pencereyi kapatın ve bekleyin

Tüm Türkiye şimdiden hazırlığını yapsın. Kapıları pencereleri sıkı sıkıya kapatın. Salı gününden itibaren Türkiye'ye ulaşacak Cuma gününe kadar etkisini sürdürecek. Etkisi yoğun hissedilecek.

Türkiye yeni haftaya zorlu bir başlangıç yapacak. Meteoroloji tarafından yapılan uyarılar dikkatle takip edilirken Hava Forum sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte tüm vatandaşlar uyarıldı. Özellikle alerjik hastaların dikkatli olması gerektiği vurgulanırken etkisinin yoğun bir şekilde hissedileceği aktarıldı.

HERKES ÖNLEMİNİ ALSIN

Türkiye yeni haftaya zorlu bir başlangıç yapıyor. Salı gününden itibaren Türkiye'de etkisini gösterecek olan çöl tozlarına karşı uyarı gecikmedi. Yoğun Afrika tozları adım adım Türkiye'ye doğru ilerlerken etkisinin salı akşamından itibaren ülkemizde görüleceği belirtildi.

Image

Libya üzerinden kalkan yoğun toz tabakası Salı günü akşamı Türkiye'de etkili olurken Cumaya kadar etkisini yoğun bir şekilde hissettireceği belirtildi. Afrika tozları nedeniyle Gözde yanma burun içerisinde batma gibi problemler yaşanabileceği belirtilirken toz alerjisi gibi problemi bulunan kişilerin tedbir alması gerektiğinin altı çizildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN