Şampiyonluk sevinci parmaklarına mal oldu

Şampiyonluk sevinci parmaklarına mal oldu

Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor'un şampiyonluk kutlaması sırasında taraftarlardan Uğur Türkölmez'in elinde havai fişek patladı. Patlama esnasında Türkölmez'in parmakları parçalandı. Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) çalışanı Cengiz Balcı, parçalanan parmakları buldu ve parçalar yerine dikildi.

Uzun zamandır Süper Lig'de şampiyon olamayan Adana Demirspor nihayet şampiyonluğa erişti ve bu durum taraftarları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Adana Demirspor şampiyonluk kutlamalarında taraftarlardan Uğur Türkölmez'in elinde tuttuğu havai fişek, patladı.

PARMAKLARI PARÇALANDI

Taraftarın sevinci parmaklarına mal oldu. Elindeki havai fişeğin patlamasıyla, genç taraftarın parmakları parçalandı. Parçalanan parmakları (ASKİ) çalışanı Cengiz Balcı buldu.

PARÇALANAN PARMAKLAR YERİNE DİKİLDİ

Patlama sonrası özel bir hastaneye kaldırılan taraftarın, Cengiz Balcı tarafından bulunan parçalanmış parmakları mikrocerrahi yöntemiyle yerine dikildi. Parmaklarının işlevini yerine getirip, getirmeyeceğinin ilerleyen günlerde belli olacağı, kan dolaşımının sağlanmasının beklendiği kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN