Adana Demirspor Belhanda'yı bitirdi gözü Balotelli'de

Adana Demirspor Belhanda'yı bitirdi gözü Balotelli'de

Bu sene Süper Lig'de mücadele edecek olan Adana Demirspor, Galatarasaray'ın eski futbolcusu Younes Belhanda'yı kadrosuna kattı. Kulübün, bonservis bedeli olmayan yıldız futbolcu Mario Balotelli'yi de transfer etmeye çok yakın olduğu söyleniyor.

Adana Demirspor, bonservisi elinde olan Younes Belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu. Mavi lacivertli ekip bir başka bonservis bedeli olmayan yıldız futbolcu Mario Balotelli'yi de kadrosuna katmaya çok yakın.

Galatasaray'ın yollarını ayırdığı Faslı oyuncu Belhanda, Adana Demirspor'un yıllık yaklaşık 1.5 milyon eurodan 3 sezonluk teklifini kabul etti. Başkan Murat Sancak'ın direkt görüşme yaptığı ve ikna ettiği Belhanda gelecek sezon Adana'da forma giyecek. Süper Lig'de 99 maça çıkan Belhanda 18 gol atarken 22 de asist yapmıştı.

belhandaaa.jpg

BALOTELLI DE SIRADA

Sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan Adana Demirspor, İtalyan yıldız Mario Balotelli için de çalışmaların sürdürdüğü ve anlaşmanın ise yakın olduğu öğrenildi. Kariyerinde İnter ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve lig şampiyonlukları bulunan, Manchester City ile de Premier Lig şampiyonluğu yaşayan 30 yaşındaki hücum oyuncusu ile sezon sonu yapılan görüşmelerde bir ilerleme kaydedilememesine rağmen oyuncunun ve menajerinin indirime gitmesi sonrası oyuncuyla anlaşmaya yakın olunduğu bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN