Adana Demirspor bir yıldızı daha transfer etti: Lucas Castro da imzayı attı

Adana Demirspor bir yıldızı daha transfer etti: Lucas Castro da imzayı attı

Gerçekleştirdiği transferlerle gündemde adından söz ettiren Adana Demirspor, geçtiğimiz sezonu Fatih Karagümrük'te geçiren Arjantinli Lucas Castro ile de anlaştığını duyurdu.

Mario Balotelli, Younes Belhanda, Jonas Svensson gibi dünyaca ünlü oyuncuları kadrosuna katarak ses getiren Adana Demirspor önemli bir transfere daha imza atıyor.

Adana ekibi, geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük forması giyen Arjantinli orta saha Lucas Castro ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Adana Demirspor, başarılı futbolcunun transferinin sinyalini vermişti ve ardından da transfer resmen açıklandı.

Kariyerinde Cagliari, Verona, SPAL gibi İtalya Serie A takımları da bulunan 32 yaşındaki Castro, geçen sezon Fatik Karagümrük formasıyla 16 maçta 3 gol atıp 3 de asist yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN