Samsun'da korkutan görüntü! Dereler taştı, yollar göl oldu

Samsun'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Terme Çayı'nın debisi yükseldi, çayda taşkınlıklar meydana geldi. Belediye ekipleri ve kolluk güçleri suyun tahliyesi için harekete geçti.

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde şiddetli yağış su baskınları ve heyelanlara neden oldu. İlçede gece saatlerinde başlayan yağış sonrası, bazı noktalarda heyelanlar yaşandı, dereler taştı, ilçe merkezinde su baskınları oldu.

7125731.jpg

Heyelanlar nedeniyle Kırgıl, Çağlayan ve Karaman mahallelerinin yolları kapandı. İlçe merkezinden geçen Terme Çayı'nın debisi yükseldi.

7125487.jpg

Salıpazarı Çarşamba kara yolunun Kaşbaşı mevkisinde ve Şehit Orhan Erdoğan Caddesi'nde yolların suyla dolması nedeniyle ulaşımda güçlükler yaşanıyor.

7125489.jpg

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, gece saatlerinden beri ekiplerle sahada olduklarını söyledi.

7124567.jpg

Akgül, "Dün geceden itibaren etkili olan yağış an itibariyle devam etmektedir. Tüm ekiplerimizle dün geceden beri sahadayız. Tek tesellimiz şu ana kadar bir can kaybımızın olmaması, olumsuz bir ihbar almadık. Ekiplerimiz tüm ihbarları değerlendiriyor ve anında müdahale ediyoruz. Tabii ki şu an heyelandan dolayı kapalı yerlerimiz var. Ama araçlarımızın hepsi sahada, açmak için uğraşıyor. İnşallah bir can kaybı vermeden bu felaketi atlatırız." dedi.

7123594.jpg

7123593.jpg

7124096.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN