Şara, Dürzi lider Canbolat’ı kabul etti

Şara, Dürzi lider Canbolat’ı kabul etti

Suriye’de Dürzi gruplar ile güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmalar sonrası Lübnanlı Dürzi lider Velid Canbolat, Şam’da Cumhurbaşkanı Şara ile görüştü.

Suriye Cumhurbaşkanı Şara, Dürzi Lider Canbolat'ı Şam'da Ağırladı

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Lübnan’daki Dürzi topluluğunun önde gelen liderlerinden Velid Canbolat’ı başkent Şam’da kabul etti.

Suriye Cumhurbaşkanlığı Basın Ofisi tarafından yapılan açıklamaya göre, görüşme Şam’daki Halk Sarayı’nda gerçekleşti. Basın ofisi, buluşmada hangi konuların ele alındığına dair ayrıntı paylaşmadı. Ancak ziyaretin, son günlerde Dürzilerin yaşadığı bölgelerde meydana gelen çatışmaların ardından gerçekleşmesi dikkat çekti.

Canbolat, daha önce 8 Ocak’ta da Şam’ı ziyaret etmişti. Bu ikinci ziyaretin zamanlaması, bölgede tansiyonun yeniden yükseldiği bir döneme denk geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN