Seçim öncesi 'DEM Parti' açıklaması gündem olmuştu! Afyonkarahisar'da Burcu Köksal kazandı

Seçim öncesi 'DEM Parti' açıklaması gündem olmuştu! Afyonkarahisar'da Burcu Köksal kazandı

31 Mart yerel seçimlerinde Afyonkarahisar Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre CHP adayı Burcu Köksal kazandı. Köksal'ın seçim öncesi "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları, DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak" sözleri tartışma yaratmıştı.

61 milyondan fazla seçmen, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini belirlemek üzere bugün sandığa gitti. Oyların sayımı tamamlanmak üzere. Afyonkarahisar Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, Cumhuriyet Halk Partisi adayı Burcu Köksal yüzde 50,62 ile kazandı. Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'nin adayı Ceylan Uluçay yüzde 31.99, MHP adayı Sezer Küçükkurt yüzde 10.74 oy aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın 6 Mart'ta Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yaptığı konuşmada, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları, DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak" açıklaması gündem olmuştu

BURCU KÖKSAL KİMDİR?

Burcu Köksal, öğretmen bir ailenin çocuğu olarak 18 Ocak 1980 tarihinde Afyonkarahisar'da doğdu. Eğitimini Afyonkarahisar'da tamamladıktan sonra 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 8 Mart 2004 tarihinde Afyonkarahisar'da avukat olarak çalışmaya başladı. Burcu Köksal, evli ve bir çocuk annesidir.

SEÇİM SONUÇLARINI AA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

SEÇİM SONUÇLARINI ANKA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN