Sedat Peker: Suriye'ye gidiyorum

Sedat Peker: Suriye'ye gidiyorum

Türkiye'nin son dönemde sürpriz bir şekilde Birleşik Arap Emirlikleri ile yakınlaşmasının gerekçesi olarak gösterilen Sedat Peker sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Peker, "Muhalefetin 20 senede yapamadığını Sedat Peker yaptı diyen dostlarım, hizmetlerim henüz bitmedi. Dış politikaya katkı sağlamak için Suriye’ye gidiyorum." açıklaması yaptı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker geçtiğimiz Mayıs ayında Youtube üzerinden başlattığı daha sonra Twiter'dan devam ettiği paylaşımlarına bir yenisini ekledi.

Peker, kendisine muhalefetin 20 yılda yapamadığını tek başına yapan adam gözüyle bakıldığını ifade ederek "Hizmetlerim henüz bitmedi" açıklaması yaptı.

Peker, Twitter'dan attığı son mesajda, "Muhalefetin 20 senede yapamadığını Sedat Peker yaptı diyen dostlarım, hizmetlerim henüz bitmedi. Dış politikaya katkı sağlamak için Suriye’ye gidiyorum. Oradan da Kıbrıs Rum Kesimi, Yunanistan ve Ermenistan’a geçeceğim. DÜNYA BARIŞ ELÇİSİ SEDAT PEKER" mesajı paylaştı.

DAVUTOĞLU: İLİŞKİLERİ DÜZELTMEK Mİ SEDAT PEKER'İ SUSTURMAK MI?

Aydın'da bir dizi açılış ve etkinliğe katılan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Türkiye'nin son dönemde Birleşik Arap Emirlikleri ile yakınlaşmasına dikkat çekerek şu açıklamayı yapmıştı:

"15 Temmuz'un arkasındaki güç" diyerek suçladılar. Şimdi kendileri BAE ile tekrar iyi ilişkiler kurmaya karar verdi. Peki bunun sebebi ilişkileri düzeltmek mi, Sedat Peker'i susturmak mı?' diye sordu.

Davutoğlu konuşmasında 'Eğer Türkiye'nin menfaatine ise her ülke ile ilişkileri düzeltin, biz karşı değiliz. Ama size yönelik eleştirileri susturmak için geçmişte Türkiye aleyhinde faaliyet yaptığını iddia ettiğiniz odaklarla ilişkiye kalkışırsanız bu samimiyetsizliktir' dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN