Seyir halindeki kamyonet saniyeler içinde alev topuna döndü! Sürücü canını zor kurtardı

Seyir halindeki kamyonet saniyeler içinde alev topuna döndü! Sürücü canını zor kurtardı

İnşaat mühendisinin kullandığı kamyonet, seyir halindeyken aniden alev aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen lüks araç kısa sürede demir yığınına dönerek kullanılamaz hale geldi.

Ordu'nun Ünye ilçesi, bugün öğle saatlerinde korku dolu anlara sahne oldu. Edinilen bilgilere göre, Fatsa ilçesinde inşaat mühendisliği yapan Bekir Y., Erzurum’a gitmek üzere 52 BK 087 plakalı kamyonetiyle yola çıktı. Yolculuk sırasında Ünye’deki bir arkadaşını da yanına almak isteyen sürücü, Fevzi Çakmak Mahallesi Irmak Caddesi’ne giriş yaptığı sırada aracın alt kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Sol teker bölümünden başlayan alevleri fark eden mühendis, aracı sağa çekerek canını zor kurtardı.

KAMYONET DEMİR YIĞININA DÖNDÜ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, tüm aracı saran alevlere hızla müdahale etti. Ancak alevlerin şiddeti nedeniyle kamyonet, ekiplerin yoğun çabasına rağmen kısa sürede tamamen yanarak metal yığınına dönüştü.

İNCELEME BAŞLATILDI

Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle çevredeki bina ve araçlara sıçramadan tamamen söndürüldü. Soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapılan ilk incelemelerde, kamyonetin tamamen kullanılamaz hale geldiği tespit edildi. Seyir halindeyken meydana gelen ve sürücünün büyük bir facianın eşiğinden döndüğü yangınla ilgili emniyet güçleri tarafından detaylı inceleme başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN