Şeyma Subaşı'nın yeni işi! Evlenince nafakası kesilmişti, bakın ne işine girdi?

Şeyma Subaşı'nın yeni işi! Evlenince nafakası kesilmişti, bakın ne işine girdi?

Ünlü iş adamı Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, televizyon ekranlarına bomba gibi dönüyor...

Gündüz kuşağının yeni yıldızı olmaya aday Şeyma Subaşı, kendi Reality Show programıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu, Şeyma Subaşı'nın televizyon kariyerindeki ilk büyük adımı olacak.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURU

Subaşı, bu heyecan verici haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Yaptığı paylaşımda, televizyon ekranlarında Reality Show ile yer alacağını belirtti.

1-009.jpg

ACUN ILICALI İLE EVLİLİĞİ

Hatırlanacağı üzere Şeyma Subaşı, medya patronu ve ünlü iş adamı Acun Ilıcalı ile yaptığı evlilikle tanınmıştı. Ancak çiftin yolları ayrılmış, Subaşı sosyal medya fenomeni olmuştu.

Şeyma Subaşı'nın televizyon ekranlarına dönüşü, gündüz kuşağına yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. Hayranları, Şeyma'nın bu yeni projede nasıl bir performans göstereceğini merakla bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN