SGK'ya hemen başvuru yapın! Milyonlarca kişiye toplu para ödemesi yapılacak: Sizin de hakkınız olabilir

SGK'ya hemen başvuru yapın! Milyonlarca kişiye toplu para ödemesi yapılacak: Sizin de hakkınız olabilir

Türkiye adım adım seçime doğru giderken SGK'dan son dakika uyarısı yapıldı. Milyonlarca kişiye toplu para ödemesi yapılacak. 2008 ve öncesinde prim borcu olanlar, dikkat! SGK'ya hemen başvuru yapın! Sizin de hakkınız olabilir. İşte detaylar haberimizde...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yürürlüğe girmesinin ardından milyonlarca kişiye emeklilik kapısı açılmış oldu. Başvuru süreçleri devam ederken gözler prim ödemesinde sıkıntı yaşayanlara çevrilmiş durumda. Peki bu durumda emekli olmak isteyen vatandaşlar ne yapacak? SGK, prim ödemesinde sıkıntı yaşayanlar için yeni bir plan duyurdu. Milyonlarca kişiye toplu para ödemesi yapılacak! Sizin de hakkınız olabilir. Hemen sorgulayın! İşte detaylar...

kjkjkjkj-20.jpg

PRİM ÖDEMESİNDE YENİ YOL HARİTASI

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), prim ödemesinde zorluk yaşayan vatandaşlar için yeni bir yol haritası açıkladı. SGK tarafından yapılan açıklamaya göre, 3600 gün prim ödemesi yaparak kısmi emeklilik hakkı elde edenler, prim borçlarını ödeme şartını yerine getirdikleri takdirde toplu para alabilecekler. Bu fırsattan 2008 öncesi ve sonrası prim borcu olanlar da yararlanabilecekler.

hjjhjhjh-17.jpg

MİLYONLARCA KİŞİYE TOPLU PARA ÖDEMESİ YAPILACAK!

Bu uygulamayla birlikte, prim borcu olan vatandaşlar hem kısmi emeklilik hakkı elde edebilecekler hem de borçlarını ödeyerek birikim yapma imkanı bulacaklar. Bu sayede, emeklilik planları için finansal açıdan daha sağlam bir temel oluşturma fırsatı yakalayacaklar.

kkjkjjk.jpg

SGK'nın yeni planına başvuru yapmak için vatandaşların, öncelikle 3600 gün prim ödemesi yapmış olmaları gerekiyor. Bunun yanı sıra, prim borcu olan kişilerin de öncelikle prim borçlarını ödemeleri gerekiyor. Bu şartları sağlayan kişiler, SGK'ya başvurarak toplu para alma fırsatını elde edebilirler.

SGK'YA HEMEN BAŞVURU YAPIN

SGK'nın yeni planı, prim borcu olanların finansal açıdan rahatlamasını ve emeklilik planlarını güçlendirmesini hedefliyor. Bu sayede, vatandaşlar emekliliklerine daha sağlam bir adım atarak, geleceklerini güvence altına alma fırsatına sahip olabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN