Sıcak hava geri geliyor

Sıcak hava geri geliyor

MGM'nin haftalık hava durumu raporuna göre yurtta bu hafta mevsim sıcaklıkları normalinde seyredecek. Yarın itibariyle ise kuzey ve iç kesimlerde sıcaklıklar artacak. Ancak Artvin ve Rize için kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün haftalık hava durumu raporuna göre bugün ve yarın kuzey ile iç kesimlerde sıcaklıklar artıyor. Yurdun genelinde yağış beklenmezken yalnızca Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin, Sinop, Ardahan, Van ve Hakkari çevrelerinde sağanak yağış etkili olacak. Yurt genelinde sıcaklıklar ise mevsim normallerinde seyredecek.

RİZE VE ARTVİN'E SU BASKINI UYARISI

Rize çevreleri ve Artvin kıyı kesimlerinde bugün öğleden sonra beklenen yer yer kuvvetli sağanak yağış nedeniyle de uyarı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü; ani sel, heyelan, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yerel kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtti.

Denizlerde ise rüzgarın çoğunlukla orta kuvvetin altına esmesi bekleniyor. Ancak Karadeniz kıyılarında ve Batı Akdeniz’de orta kuvvette esebileceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

1.png

2.png

3.png

4.png

25-ekim.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN