Sıfır otomobiller yarı fiyatına! 5 yıl boyunca arabasını satmayana ÖTV kaldırılacak: Otomobil ÖTV'lerinde dev iddia...

Sıfır otomobiller yarı fiyatına! 5 yıl boyunca arabasını satmayana ÖTV kaldırılacak: Otomobil ÖTV'lerinde dev iddia...

Son yıllarda sık sık gündemde yer alan ÖTV konusuna dair bir iddia daha ortaya atıldı. Sıfır otomobil alan vatandaşlar 5 yıl satmama şartı ile ÖTV'den muaf tutulacak. Otomobil sahibi olmanın kolay yolu ile birlikte şu anlık iddia olan bu konuya kesin gözüyle bakıyor. Sıfır otomobillerde 5 yıl satmama şartıyla ÖTV'ler kaldırılabilir. İşte tüm detaylar...

5 YIL BOYUNCA ARABASINI SATMAYANLARA MÜJDE

Son yıllarda oldukça zor olan sıfır otomobil satın alma işlemlerini kolaylaştıracak bir iddia ortaya atıldı. Ülkemizde yaşanan enflasyon sıkıntısı ve yaşanan küresel olaylar ile birlikte artan araba fiyatlarına bir de ÖTV eklenince ateş pahasına satılıyor. Sıfır otomobil alma konusunda endişeli olan tüketici vatandaşlar yeni bir iddia ile gündemi salladı.

Sosyal medya ve internet mecrasında sık sık konuşulan bu iddia ile sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlara müjde verildi. Heyecanlandıran müjde ile birlikte ikinci el piyasasına yönelen vatandaşlar sıfır otomobillerin fiyatlarını araştırmaya başladı.

İddiaya kesin gözüyle bakılması ile birlikte vatandaşlar sıfır otomobilleri ÖTV'siz bir şekilde alabilecek. ÖTV'siz otomobil sahibi olmak isteyenlerin şartları sağlaması gerekiyor. Bu şartları sağlayanlar için otomobil fiyatları yarı yarıya düşecek.

678811-999091604.jpg

OTOMOBİL FİYATLARI YARI YARIYA

Sıfır otomobil satın alımlarına dair paylaşılan iddia ile birlikte bazı firmalardan kampanyaların geldiği belirtiliyor. Kampanya kapsamında sıfır otomobil alan tüketici 5 yıl boyunca satmama şartı ile ÖTV'siz otomobil sahibi olabiliyor.

Bu kampanya ile sıfır otomobil sahibi alan vatandaşlar yarı fiyatına sahip olacak. Uzun zamandır sıfır otomobil hayali kuran vatandaşlara sürpriz gibi iddia sosyal medyada yer alıyor.

0x0-ikinci-el-arabalar-icin-kritik-aciklama-2-el-araba-fiyatlari-dusecek-mi-dogru-zaman-1620325426657.jpg

ÖTV'SİZ OTOMOBİL SATIN ALMA

Sıfır otomobil alacaklara duyurulan iddia ile birlikte henüz net bir açıklama gelmedi. Kampanyanın detayları ve şartları henüz netliğe kavuşmamışken hiçbir firma tarafından resmi bir açıklama ile onaylanmadığı biliniyor. Kampanyaya kesin gözüyle bakılsa da hangi firmalar tarafından sunulacağı ve detayları hakkında bir açıklama gelmedi.

Sıfır otomobil almak isteyenlerin bu iddiayı doğrulamak adına resmî açıklamaları takip edebilir. ÖTV'siz otomobile dair bir diğer açıklama ise Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Seçim sonrasında kazanması durumunda gençler için ilk arabasını sadece ÖTV'siz bir şekilde alabileceğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN