Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'ten mücadele mesajı: Soruşturmayı kapatmak istiyorlar, asla izin vermeyeceğiz

Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'ten mücadele mesajı: Soruşturmayı kapatmak istiyorlar, asla izin vermeyeceğiz

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş suikastının, üzerinden aylar geçmesine rağmen hala çözülememesi üzerine Ateş'in ablası Selma Ateş, “Soruşturmayı kapatmaya çalıştıkları aşikâr, bunu görüyoruz ama şimdiye kadar muvaffak olamadılar. Asla şunu unutmasınlar biz bu soruşturmanın kapatılmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Ankara'da 30 Aralık'ta öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti hala aydınlatılmadı. Muhalefetten sorular ve tepkiler yükselmeye devam ederken iktidar kanadındaki sessizlik ise sürüyor. Türkiye, suikastın tüm sorumlularının yargılanmasını beklerken, Ateş'in ablası Selma Ateş, soruşturma sürecine ilişkin açıklamada bulundu.

Cumhuriyet'ten Can Uğur'un haberine göre Selma Ateş, “Asla şunu unutmasınlar biz bu soruşturmanın kapatılmasına müsaade etmeyeceğiz. Türk milleti Sinan Ateş’i bağrına bastı ve onun arkasında duracaktır. Soruşturmayı kapatmaya çalıştıkları aşikâr, bunu görüyoruz ama şimdiye kadar muvaffak olamadılar. Bu da şunun göstergesi bu ülkede hâlâ dürüst ve namuslu birçok devlet görevlisi var. Onların vicdanına güveniyorum. Adalet duygusundan taviz vermeyeceklerini düşünüyorum” diye konuştu.

'KILAVUZ'UN ADAYLIĞI TÜRK MİLLETİNE SAYGISIZLIK'

Olcay Kılavuz’un MHP’den yeniden aday gösterilmesine ilişkin olarak Ateş, “Bu kadar itham varken bir de bu milletin vekili olmasına rağmen kamuoyunu aydınlatacak hiçbir açıklamada bulunmamıştır. Bu sessizliğin sebebi nedir? Topluma bir açıklama yapma gereği duymayan bu şahısın tekrar vekil adayı gösterilmesi büyük bir talihsizliktir. Türk milletine saygısızlıktır” yorumunu yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN