Sinan Ateş davasının kritik isminin aday sırası dikkat çekti: Dokunulmazlığı tehlikede

Sinan Ateş davasının kritik isminin aday sırası dikkat çekti: Dokunulmazlığı tehlikede

Cumhur İttifakı’nda yer alan ve 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlere partisinin kendi amblemi ve milletvekili adaylarıyla gireceğini açıklayan MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in ölümüne ilişkin soruşturmada aranan kişiyle aynı evde olduğu tespit edilen Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz yeniden Mersin’den aday gösterildi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. dönem Milletvekili Seçimleri aday listesi açıklandı. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi olayıyla gündeme gelen MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP’nin 28’inci dönem milletvekili aday listesinde yeniden yer aldı. Kılavuz MHP’nin listesinde Mersin’de 4’üncü sıradan aday olarak gösterildi. Kılavuz 2018 seçimlerinde Mersin’den birinci sırada aday gösterilmişti. MHP bir önceki genel seçimde Mersin’den iki milletvekili kazanmıştı.

NE OLMUŞTU?

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in suikast sonucu öldürülmesinden önce konum bilgisi paylaşmak ve tetikçi Eray Özyağcı'yı kaçırmakla suçlanan tutuklu sanıklardan eski Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticisi Tolgahan Demirbaş, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un da bulunduğu evde gözaltına alınmıştı. Demirbaş’ın Kılavuz’un da oluğu evde yakalanmasına ilişkin polislerin tuttuğu tutanağın "kaybolduğu” ortaya çıkmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN