BBP'nin kısa adı değişti! Mustafa Destici, seçime bu isimle gireceklerini açıkladı

BBP'nin kısa adı değişti! Mustafa Destici, seçime bu isimle gireceklerini açıkladı

Cumhur İttifakı çatısında altında 14 Mayıs 2023 Pazar günü düzenlenecek genel seçimlere girecek Büyük Birlik Partisi, 'BBP' olan kısa adını değiştirdi. BBP lideri Mustafa Destici, yeni kısaltılmış isimle seçimde yer alacaklarını söyledi. İşte, BBP'nin yeni kısa adı...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında soruları yanıtladı.

BBP'NİN KISA ADI DEĞİŞTİ

Habertürk'te yer alan habere göre, seçimlere 'BBP' kısa adı yerine 'Büyük Birlik' adıyla gireceklerini söyleyen Destici, "BBP olarak bu seçimlerde logomuz aynı. Bugüne kadar BBP olarak kullanıyorduk fakat bu seçimde Büyük Birlik Partisi'ni 'Büyük Birlik' olarak kullanıyoruz" dedi.

mustafa-destici-bbp.jpg

ORTAK LİSTE OLACAK MI?

Seçimlerde hedeflerinin yüzde 4-5 oranında oy almak olduğunu aktaran Destici, "Biz BBP olarak kendi listelerimiz hazır. 1000'e yakın müracaat oldu. 81 ilde seçime katılacak şekilde hazırız. İttifak ve parti listesini YSK'ya sunmak için zaman var. Hedefimiz yüzde 4-5 oy almak. Biz grup kuracak milletvekili hedefliyoruz. Ben Ankara veya İstanbul'dan aday olabilirim" diye konuştu.

"ADİL BİR ŞEKİLDE LİSTE YAPILIRSA FAZLA MİLLETVEKİLİ ÇIKAR"

Destici, ortak listeyle ilgili, "Milletvekilliği seçimde gayemiz Cumhur İttifakı olarak Meclis'in çoğunluğunu elde etmek. Bizim yeni anayasa hedefimiz var. Bunu yapabiliriz. Adil şekilde liste yapılırsa bu olabilir diye düşünüyorum. Hala bana göre vakit geçmiş değil. 3 siyasi parti adına konuşmuyorum. BBP Genel Başkanı olarak konuşuyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN