CHP İstanbul İl Başkanlığı'na saldırıyla ilgili Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Yakalanıp yargılanacaklar kimse üzülmesin

CHP İstanbul İl Başkanlığı'na saldırıyla ilgili Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Yakalanıp yargılanacaklar kimse üzülmesin

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan, bu sabah CHP İstanbul İl binası önünde ateş açılması hakkında ilk açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, "Bu tür olaylar olmayacak, olayları yaratanlar da sürat ile yakalanıp yargılanacaklar kimse üzülmesin" dedi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal’a ziyarette bulundu. Basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bu sabah CHP İstanbul İl binası önünde ateş açılması hakkında konuşan Kılıçdaroğlu, "Hiç kimse merak etmesin. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Emin olun 15 Mayıs'ta bu ülkeye baharı getireceğiz, huzuru getireceğiz. Bu tür olaylar olmayacak. Olayları yaratanlar da süratle yakalanıp, yargılanacaklar. Kimse üzülmesin. Biz üzülmüyoruz; ama tabii böyle bir olayın olmaması bizim en büyük arzumuz" dedi.

NE OLMUŞTU?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre bu sabah partinin il binasına silahlı saldırı düzenlenmişti. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik olduğu düşünülen bir silahlı saldırı girişimi olduğunu duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN