Sergen Yalçın, Trabzonspor yolunda! İlk maçı çok dramatik olacak! Bakın neden...

Sergen Yalçın, Trabzonspor yolunda! İlk maçı çok dramatik olacak! Bakın neden...

Trabzonspor'da teknik direktör arayışları sürüyor. Bordo-mavililerde gündemin ilk sırasında yer alan Sergen Yalçın, başkan Ertuğrul Doğan ile bugün görüştü. Olumlu geçen görüşmenin ardından imzaların haftaya atılması bekleniyor. Sergen Yalçın'ın haftaya bordo-mavili takımla anlaşması durumunda çıkacağı ilk maç oldukça dramatik olacak. İşte, tarihe geçecek o maç...

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın istifasından sonra yardımcı antrenör Orhan Ak ile devam eden ve kupadaki Ankaragücü yenilgisinin ardından bu isimle de yollarını ayıran Trabzonspor'da teknik direktörlük görevi için arayışlar başladı.

trabzonspor-turkiye-kupasindan-elendi.jpg

YÖNETİCİLER SERGEN YALÇIN'I İSTİYOR

Fotomaç'ta yer alan habere göre, bordo-mavili yönetim, Türkiye Kupası'ndan elendikleri karşılaşma sonrasında Eryaman Stadyumu'nda mini bir toplantı yaptı. Tüm yöneticiler fikirlerini paylaştı.

Ardından dün de görüntülü konferansla bir toplantı daha gerçekleştirildi. Vincenzo Montella (Adana Demirspor) ve Çağdaş Atan (Kayserispor) isimleri takım çalıştırdıkları için rafa kaldırıldı.

Birçok yönetici takımın toparlanması ve kısa sürede reaksiyon vermesi için Sergen Yalçın'ı önerdi.

orhan-ak-istifa-etti.jpg
Orhan Ak

İLK RESMİ TEMAS GERÇEKLEŞTİ

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile teknik direktör Sergen Yalçın arasında ilk görüşme bugün gerçekleşirken, konuşmanın olumlu geçtiği öğrenildi. Taraflar önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelecek.

1.84'LÜK ORTALAMA TUTTURDU

Sergen Yalçın, antrenörlük kariyerine Beşiktaş altyapısında başladı. Gazintepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş'ta görev yaptı.

Siyah-beyazlıların başında 79 maça çıktı. 45 galibiyet, 10 beraberlik, 24 yenilgi aldı. Kartal onun döneminde 152 gol attı. 106 gol yedi. Beşiktaş, Sergen Yalçın ile 1.84'lük puan ortalamasına ulaştı. 2 kupa kazandı.

sergen-yalcin-trabzonspor.jpg
Sergen Yalçın

MAÇA DERELİOĞLU İLE ÇIKARACAKLAR

Yönetim hoca adaylarıyla görüşmelere başlayacak. Ancak hafta sonuna kadar bu temasların sonuçlanmaması durumunda takımı 8 Nisan 2023 Cumartesi günkü Kasımpaşa maçına İhsan Gündüz Derelioğlu çıkaracak.

Ardından da yeni teknik adamın takımı devralmasına kadar Derelioğlu görev yapacak. 62 yaşındaki antrenör daha önce de geçici antrenör olarak Trabzonspor'un başında maça çıkmıştı.

sergen-yalcin-trabzonspor-ile-anlasti-mi.jpg

İLK MAÇI BEŞİKTAŞ'A KARŞI OLACAK

Sergen Yalçın'ın haftaya Trabzonspor ile anlaşması durumunda bordo-mavili teknik direktör olarak çıkacağı ilk maç Beşiktaş maçı olacak.

Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Maç, 16 Nisan 2023 Pazar günü Akyazı Şenol Güneş Stadyumu'nda oynanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN