Meteoroloji 'kuvvetli yağış geliyor' dedi: Afet bölgesindeki 6 il için uyarı

Meteoroloji 'kuvvetli yağış geliyor' dedi: Afet bölgesindeki 6 il için uyarı

Depremin ardından geçtiğimiz ay sel felaketiyle de sarsılan afet bölgesi için Meteoroloji'den ikinci bir uyarı geldi. Yapılan açıklamaya göre, yarın deprem bölgesinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yağışın sabah saatlerinden itibaren Osmaniye ve Kahramanmaraş, öğle saatlerinden itibaren Adıyaman, Malatya, Elazığ ve Diyarbakır çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

6 Şubat felaketinin ardından sel ile de ağır yıkım yaşayan afet bölgesinde 20 kişi yaşamını yitirmişti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, afet bölgesinde yeniden kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, yarın deprem bölgesinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın sabah saatlerinden itibaren Osmaniye ve Kahramanmaraş, öğle saatlerinden itibaren Adıyaman, Malatya, Elazığ ve Diyarbakır çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Sel, su baskını, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu yağışı ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

DEPREM BÖLGESİNİN 5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

7 NİSAN CUMA

cuma.jpg

8 NİSAN CUMARTESİ

cumartesi.jpg

9 NİSAN PAZAR

pazar.jpg

10 NİSAN PAZARTESİ

pazartesi.jpg

11 NİSAN SALI

sali.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN