İmamoğlu'ndan kan stokları azalan Kızılay için kan çağrısı: 14 Mayıs’tan sonra liyakatli bir yönetime kavuşacak

İmamoğlu'ndan kan stokları azalan Kızılay için kan çağrısı: 14 Mayıs’tan sonra liyakatli bir yönetime kavuşacak

Ahbap Derneği'ne çadır sattığı öğrenilen Kızılay, kan stoklarının asgari seviyenin altına düştüğünü açıkladı. İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesabından "Biliyorum mevcut Kızılay yönetimine kızgınsınız. Ben de tepkiliyim. Ne yazık ki bu asil kurum, başındaki zat ve ona bu görevi layık gören zihniyet yüzünden zor durumda." dedi. Kan çağrısında bulunan İmamoğlu, "14 Mayıs’tan sonra Kızılay yine liyakatli bir yönetime kavuşacak. Ama şimdi kan bağışı zamanı." ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından, bölgeye yardım ulaştırmak yerine Ahbap Derneği'ne çadır sattığı öğrenilen Kızılay ile ilgili tartışmalar sürmeye devam ederken geçtiğimiz günlerde 'kan krizi' de gündeme gelmişti.

Türkiye Kızılay Derneği, kan stoklarının asgari seviyenin altına düştüğünü açıkladı. 'Önemli çağrı' başlığıyla paylaşılan duyuruda "Vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyoruz. Kızılay, ulusal güvenli kan temininden sorumlu tek kuruluştur" ifadeleri yer aldı.

"ULUSAL STOKLARIN TÜKENMESİNİN TEK NEDENİ BU YÖNETİM"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından Kızılay için kan bağışı çağrısında bulunarak "Biliyorum mevcut Kızılay yönetimine kızgınsınız. Ben de tepkiliyim. Ne yazık ki bu asil kurum, başındaki zat ve ona bu görevi layık gören zihniyet yüzünden zor durumda." dedi.

İmamoğlu, "14 Mayıs’tan sonra Kızılay yine liyakatli bir yönetime kavuşacak. Ama şimdi kan bağışı zamanı. Tüm duyarlı vatandaşlarımı kan bağışına davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Biliyorum mevcut Kızılay yönetimine kızgınsınız. Ben de tepkiliyim. Ne yazık ki bu asil kurum, başındaki zat ve ona bu görevi layık gören zihniyet yüzünden zor durumda. Bakmayın sıralanan bahanelere, ulusal stokların tükenmesinin tek nedeni bu yönetim. 14 Mayıs’tan sonra Kızılay yine liyakatli bir yönetime kavuşacak. Ama şimdi kan bağışı zamanı. Tüm duyarlı vatandaşlarımı kan bağışına davet ediyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN