Sinan Ateş'in katledilmesine MHP sessiz kalmıştı: Eski Ülkü Ocakları Başkanı'ndan taziye

Sinan Ateş'in katledilmesine MHP sessiz kalmıştı: Eski Ülkü Ocakları Başkanı'ndan taziye

2 gün önce Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in cinayetinden sonra gözler MHP ve MHP’nin oluşumu olan Ülkü Ocakları’na çevrilmişti. MHP ve Ülkü Ocakları sessizliğini korurken cinayete ilişkin Eski Ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu'ndan taziye mesajı geldi.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, 2 gün önce Ankara'da motosikletli bir saldırganın açtığı ateşte başından vurularak hayatını kaybetti. Ateş'in ölümü sonrasında MHP ve MHP’nin oluşumu olan Ülkü Ocakları’ndan saldırıya ilişkin bir açıklama yapılmadı. Bursa'da son yolculuğuna uğurlanan Ateş'in cenazesine ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ve Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ile çok sayıda kişi katıldı.

"ALÇAK BİR PUSUYLA CANINA KIYILDI"

Ateş'in cinayetine ilişkin Eski Ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu'ndan taziye mesajı geldi. Karamahmutoğlu sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımında "Alçak bir pusuyla canına kıyılan ülküdaşım, mevkidaşım Sinan Ateş’i Bursa’da milletin vicdanına defnettik." ifadelerini kullandı.

eski.jpg
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'nın Çukurambar ilçesinde motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmesinin ardından Ankara Valiliği, cinayete ilişkin 3 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Valilik açıklamasında olayla ilgili diğer kişi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ettirildiğini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN