Gelecek Partili Özdağ 'Sinan Ateş suikasti' için sessiz kalan iktidara tepki: Niye üç maymunu oynuyorsunuz?

Gelecek Partili Özdağ 'Sinan Ateş suikasti' için sessiz kalan iktidara tepki: Niye üç maymunu oynuyorsunuz?

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da silahlı saldırıya uğrayarak öldürülmesinin ardından Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, suikaste sessiz kalan iktidara ve MHP'lilere tepki gösterdi. "Niye üç maymunu oynuyorsunuz?" diyen Özdağ, "Bu cinayetin altından çok pis kokular geliyor maalesef." dedi.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, 2 gün önce Ankara'da motosikletli bir saldırganın açtığı ateşte başından vurularak hayatını kaybetti. Ateş'in ölümü sonrasında MHP ve MHP’nin oluşumu olan Ülkü Ocakları’ndan saldırıya ilişkin bir açıklama yapılmadı.

Bursa'da son yolculuğuna uğurlanan Ateş'in cenazesine ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ve Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ile çok sayıda kişi katıldı.

"NİYE GÜNLERDİR ÜÇ MAYMUNU OYNUYORSUNUZ?"

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabından iktidara seslendi. "Niye günlerdir üç maymunu oynuyorsunuz? Ortalığın sisi pusu gün be gün artarken bu sessizlik ve aymazlığınızın özel bir sebebi mi var?" diyen Özdağ, "Bu cinayetin altından çok pis kokular geliyor maalesef." ifadelerini kullandı.

Özdağ, paylaşımında "Bugünden tezi yok, cumhur iktidarının konuyla alakalı niye bu kadar sessiz kaldığını, bu sessizliğin bir kabulleniş olup olmadığını ve daha da önemlisi hükümet etme iradesini belli guruplara kaptırıp kaptırmadığını milletimiz adına soruyor ve cevap bekliyoruz?" diye sordu.

Özdağ'ın paylaşımı şu şekilde:

1-2022 yılının sonunda Ankara’nın ortasında genç bir akademisyen katledildi.İki küçük kız çocuğu babası ve bir eş idi. İdealleri, umutları,öğrencileri vardı.Peki olmayanlar?Cumhurbaşkanı, Bu iktidarın Gnl Başkanları,Adalet ve İçişleri bakanları! Maalesef onları ara ki bulasınız.

2-Aradan üç gün geçti ve her yönüyle siyasi bir cinayet olduğu belli bu suikast hakkında ne bir devlet kurumu ne de cumhur iktidarı yetkilileri bırakın taziye ve kınamayı, tek bir açıklama bile yapmadı.Niye diye sormaktan usandık ama milletimize olan borcumuzdan dolayı soruyoruz?

3-Niye günlerdir üç maymunu oynuyorsunuz? Ortalığın sisi pusu gün be gün artarken bu sessizlik ve aymazlığınızın özel bir sebebi mi var? Cumhur Partinizden biri çıkmış bu iş büyük Türkiye’nin önünü kesmek isteyen dış güçlerin oyunudur diyor(!)

4-Madem dış güçler yaptı, peki bunu dile getirmek bir parti mensubunun mu işi yoksa devlet kurumlarının ve de onlara hükmeden iradenin mi?Sizin kitabınızda insanların aklıyla dalga geçmenin bir sınırı yok mu? Bu cinayetin altından çok pis kokular geliyor maalesef.Hem de çoook.

5-Seçime giderken ülkeyi bir kaos ve siyasi krize düçar etmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürenler karşılarında devlet iradesini bulmazsa, yanında olduğu düşünülür ki,işte bu tam da milli bir felaket, gerçek bir beka sorunudur.

6-Bugünden tezi yok, cumhur iktidarının konuyla alakalı niye bu kadar sessiz kaldığını, bu sessizliğin bir kabulleniş olup olmadığını ve daha da önemlisi hükümet etme iradesini belli guruplara kaptırıp kaptırmadığını milletimiz adına soruyor ve cevap bekliyoruz?

7-Yakalanan fail/faillerin ifadeleri şeffaf mı alınıyor sorusunu kamuoyu soruyor?Emniyet v İstihbarat bu olaya karışan herkesin HTS v kamera kayıtlarını titiz bir şekilde yargıya intikal ettirmelidir.Görevlerini kötüye kullananların hukuk çok kısa zaman sonra yakasını tutacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN