Şişko kurbağa elleriyle toprağı kazmaya başladı! Herkes normal sandı... Öyle bir şey çıktı ki...

Doğada babalığın ne kadar kıymetli bir şey olduğunu biliriz. Paylaşılan son görüntüler ise bunu adeta içten içe göstermiş. Çekilen görüntülerde bir şişko kurbağa elleriyle toprağı hızlıca kazmaya başladı. Herkes bunu normal olduğu düşünde ancak gerçek bambaşkaydı. Kazdığı toprağın altından öyle bir şey çıktı ki görenler gözyaşlarına boğuldu. Bu videoyu izlerken gözleriniz dolacak!

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde dev kurbağının yaptıkları herkesin aklını karıştırdı. Devasa kurbağa birden bire şişko elleriyle toprağı kazamaya başladı. Kimse buna anlam veremedi ancak kurbağa canla başla toprağı kazmaya devam ediyordu. Herkes bunu normal sandı ancak gerçek bambaşka çıktı. Görenler gözyaşlarına boğdul! Öyle bir şey çıktı ki altından görünce şoke olacaksınız.

fgfgfgf-8.jpg

BİR ANDA TOPRAĞI KAZMAYA BAŞLADI! KİMSE NE OLDUĞUNU ANLAYAMADI

Paylaşılan görüntülerde iribaş havuzunu gözetleyen bir kurbağa baba görülüyordu. Kurbağalarda babaların yavrulara bakması doğal bir şeydir. Küçük su kütlesinin içinde yüzlerce yavrusu olan baba kurbağa, onları kurtarmak için harekete geçti. Güneşin suyu buharlaştırması sebebiyle kısa zamanda suyun kuruyarak yavrularının orada öleceğini anlayan kurbağa, canla başla toprağı kazdı.

hghhg-21.jpg

NEDENİ ÖYLE BİR ŞEY ÇIKTI Kİ...

Baba kurbağa, su birikintisini daha büyük su kütlesinden ayıran çamura doğru yürüdü ve suyun iki bölüm arasında akması için bir yol açmak için tüm gücünü kullanmaya başladı. Sonunda yavrularını kurtaran kurbağa herkesi şoke etti. İzleyenlerin gözleri doldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN