Sokakta deve kesti, 251 lira ceza yedi

Sokakta deve kesti, 251 lira ceza yedi

500 kiloluk deveyi mezbaha yerine sokakta kesen kasap, tepkilere neden oldu. Sokak sakinlerinin şikayeti üzerine olay yerine gelen zabıta ekipleri, kasaba 251 lira para cezası kesti.

Şanlıurfa'da Irak uyruklu bir kasabın iş yerinin önünde deveyi kesmesi işkenceye dönüştü. Cep telefonu ile görüntülenen kesim sırasında, devenin dakikalarca can çekişmesi tepkilere neden oldu. Zabıta, 215 TL para cezası kesti.

MEZBAHA YERİNE SOKAKTA KESTİ

Kentte Irak uyruklu olduğu öğrenilen bir kasap iş yerine kesmek için 500 kilonun üzerinde deve getirdi. Mezbaha yerine deveyi iş yerinin önünde kesmek isteyen kasap, hayvanın başına çuval geçirdikten sonra boynuna bıçak darbesi vurdu.

ZABITADAN KASABA PARA CEZASI

Cep telefonu ile de kaydedilen kesim sırasında ortalık kan gölüne dönerken, devenin dakikalarca can çekişmesi tepkilere neden oldu. Çocukların gözü önünde yapılan kesimin ardından Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından kasaba 215 lira para cezası kesilerek iş yeri mühürlendi.

ŞANLIURFA/DHA

 






İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN