6 yaşındaki çocuğa istismar davası ertelendi

6 yaşındaki çocuğa istismar davası ertelendi

6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar davasındaki sanıklar Kadir İstekli ile Yusuf Ziya Gümüşel tekrar hakim karşısına çıktı. Davada karar çıkmazken, duruşma 5 Haziran'a ertelendi.

İsmailağa Cemaati'ne bağlı Hiranur Vakfı kurucularından Yusuf Ziya Gümüşel'in kızı H.K.G'yi 6 yaşında 'evlendirmesi' ve H.K.G'nin yıllarca cinsel istismara maruz bırakılması skandalına yönelik davanın üçüncü duruşması bugün Kartal'daki İstanbul Anadolu Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

BirGün'den Sibel Bahçetepe'nin haberine göre; Mahkeme, bir tanığın daha dinlenmesi yönündeki isteği kabul ederek davayı 5 Haziran'a erteledi.

6-yasindaki-cocuga-istismara-iliskin-kadir-istekli-ve-yusuf-ziya-gumuselin-yargilandigi-dava-31-marta-ertelendi-g6s6.webpKadir İstekli ve Yusuf Ziya Gümüşel

Dava öncesi çok sayıda kadın örgütü açıklama yaptı. Dava öncesi Kartal Anadolu Adliyesi önünde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN