AK Partili Türel Ağyol disipline sevk edildi

AK Partili Türel Ağyol disipline sevk edildi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener'in geçtiğimiz günlerden görüşmesi ile ilgili, “Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz" şeklinde yapmış olduğu paylaşım ile büyük tepki toplayan İstanbul Tuzla Belediyesi’nin AK Partili meclis üyesi Türel Ağyol, ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

İstanbul Tuzla Belediyesi’nin AK Partili meclis üyesi Türel Ağyol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in görüşmesinden sonra yapmış olduğu, "Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz" tweeti ile büyük tepki toplamıştı.

fllctntwqaibu35.jpeg

AK Partili Ağyol'un gayriahlaki bir şekilde yapmış olduğu paylaşımının ardından CHP ve İYİ Parti bugün Tuzla Belediyesi önündeydi. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AK Partili Ağyol'un paylaşımına tepki göstererek açıklamalarda bulunmuştu.

turel-agyol-kim.jpgTürel Ağyol

Ağyol'un söz konusu gayriahlaki paylaşımı sonrası ihraç istemiyle disipline sevk edildiği öğrenildi.


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN