Ata Emre Akman'ın katil zanlısına istenen ceza belli oldu

Ata Emre Akman'ın katil zanlısına istenen ceza belli oldu

Balıkesir’de motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın öldürülmesine ilişkin iddianame tamamlandı. Savcılık, 18 yaşından küçük katil zanlısı E.Ö’nün 18 yıldan 24 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.

Balıkesir'de Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi ve motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman (20), 11 Mayıs'ta sipariş bıraktığı adresten dönerken 6 ayrı suç kaydı bulunan 17 yaşındaki E.Ö. tarafından 25 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Akman'ın öldürülmesine tepkiler çığ gibi büyürken annesi Zuhal Akman saldırıyı gerçekleştiren E.Ö.'yü babasının azmettirdiğini öne sürdü.

Baba Orhan Özdemir (38) ile E.Ö. tutuklandı.

24 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Ata Emre Akman cinayetine ilişkin soruşturmada iddianame tamamlandı. Habertürk'ye yer alan habere göre; savcılık, 18 yaşından küçük olan katil zanlısı E.Ö’nün, "Tasarlayarak ve canavarca hisle adam öldürmek" suçundan 18 yıldan 24 yıla kadar hapsini istedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN