Babacan’ın basın danışmanı Ömer Şahin oldu

Babacan’ın basın danışmanı Ömer Şahin oldu

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan’ın basın danışmanlığı görevine deneyimli gazeteci Ömer Şahin getirildi. Birçok habere ve televizyon programına imza atan Şahin, 30 yıldır Ankara'da mesleğini gerçekleştiriyor.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın basın danışmanı olarak Ömer Şahin görev üstelenecek. Yaklaşık 30 yıldır Ankara’da gazetecilik yapan Şahin, muhabirlik, parlamento muhabirliği, haber müdürlüğü, Ankara Temsilciliği görevlerinde bulundu. Binlerce haber ve TV programına imza attı.

YÜKSEK LİSANS TEZİ TBMM TARAFINDAN BASILDI

Yayınlanmış 4 kitabı bulunan Şahin’in “Siyaset ve Medya” üzerine yazdığı yüksek lisans tezi TBMM tarafından basıldı.

2017 yılında emekli olan Şahin, bazı TV kanalları ve sosyal medya mecralarında programlar, siyasi yorumculuk yapmaya devam etti. Şahin’in aynı zamanda bazı haber sitelerinde köşe yazıları ve röportajları yayınlandı. Şahin, Elips TV’de “Portreler” isimli programı da hazırlayıp sunuyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN