Bakan Akar'dan Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağına saldırıya tepki

Bakan Akar'dan Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağına saldırıya tepki

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Danimarka'da gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağına saldırıya tepki göstererek 'Şiddetle lanetliyoruz' dedi.

İsveç'in ardından 31 Mart günü Danimarka’da Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim’e yeni bir saldırı meydana geldi.

Dışişleri Bakanlığı, Danimarka'da Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağına karşı nefret suçunun işlenmesine bir kez daha izin verildiğini açıkladı. Saldırının ardından Danimarka Büyükelçisi, bakanlığa çağrılarak güçlü bir şekilde protesto edildi.

'KÜSTAH VE AŞAĞILIK SALDIRI'

Milli Savunma Bakanı Akar ise saldırıya ilişkin "Bu küstah ve aşağılık saldırıyı gerçekleştiren insanlıktan çıkmış, kin ve nefretle kudurmuş mahlukları şiddetle lanetliyor; bu eylemlere duyarsız ve sessiz kalarak bu şarlatanlara göz yuman, cezasız bırakarak bunları adeta suça teşvik edenleri de suç ortakları olarak ilan ediyor ve kınıyoruz" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN