Son dakika! Bakan Işıkhan'dan bayram ikramiyesi açıklaması

Son dakika! Bakan Işıkhan'dan bayram ikramiyesi açıklaması

Son dakika haberi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyesi açıklama geldi. Işıkhan 2 bin liradan 3 bin liraya yükseltilen bayram ikramiyesi ödemelerinin Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacağını açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere verilecek 3 bin liralık ikramiyeye ilişkin olarak açıklamada bulundu.

İkramiyenin Ramazan Bayramı öncesinde yatırılacağını belirten Işıkhan, 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerin banka hesaplarına yatırılacağını açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Işıkhan, SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ödeme günlerinin ayrıntılarını paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN