Bakan Nebati'den 'yağ kuyruğu' açıklaması: Yoksulluk var diyenlere operasyon çekeceğiz

Bakan Nebati'den 'yağ kuyruğu' açıklaması: Yoksulluk var diyenlere operasyon çekeceğiz

Bakanı Nebati, son dönemde gündemden düşmeyen yağ kuyrukları ve halkın geçim zorluğu yaşadığına yönelik haberlerle ilgili "Savaşın bütün dünyayı etkilediği, petrol fiyatlarının arttığı dönemde ülkede yoksulluk varmış gibi operasyon çekenlere karşı bakanlık olarak net bir şekilde operasyon çekeceğimizi herkes bilsin" dedi.

İthalatın yüzde 70'inin Rusya ve Ukrayna'dan yapıldığı ayçiçek yağı stoklarının azaldığı yönündeki iddialar gündemdekini yerini korurken konuyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den açıklama geldi.

Ayçiçek yağı stoklarının yeterli olduğunu söyleyen Bakan Nebati, "Yağ stoku bitmiştir, gidip alın diyenler bu ülkeye ihanet ediyor. Hiçbir şey yapmasak temmuz ayına yetecek kadar stok var" dedi.

'BAKANLIK OLARAK OPERASYON ÇEKECEĞİZ'

Nebati sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Sanki kuyruk varmış gibi, sonradan üretilmiş fotoğraflarla ihanete varan söylemlerde bulunanlarla ilgili bir iletişimimiz olacak. 20 Aralık öncesi döviz kurlarından ciddi zarar gören bireyseller şunu bilin, şu anda sizi yönlendirmeye gayret edenler ülkenin çıkarına değil ülkeye düşmanlık yapmaktalar. Savaşın bütün dünyayı etkilediği, petrol fiyatlarının arttığı dönemde ülkede yoksulluk varmış gibi operasyon çekenlere karşı bakanlık olarak net bir şekilde operasyon çekeceğimizi herkes bilsin."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (69)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
69 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN