Son dakika! Bakan Pakdemirli'den kritik çağrı: Uyarıları boşa yapmıyoruz

Son dakika! Bakan Pakdemirli'den kritik çağrı: Uyarıları boşa yapmıyoruz

Son dakika haberi... Orman yangınları hakkında konuşan Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, kritik çağrıda bulundu: Vatandaşlarımız uyarıları mutlaka dikkate alsınlar, uyarıları boşa yapmıyoruz. Elbette malımız önemli ama hiçbir şey canımızdan önemli değil.

Son dakika haberi... Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manavgat'taki yangın kontrol merkezi bahçesinde orman yangınları hakkında konuştu:

"Vatandaşlarımız uyarıları mutlaka dikkate alsınlar, uyarıları boşa yapmıyoruz. Elbette malımız önemli ama hiçbir şey canımızdan önemli değil."

Antalya'da saatlerdir söndürülemeyen orman yangını ile ilgili de Pakdemirli, şunları kaydetti:

"Antalya'daki orman yangınında bir kaybımız var. Maalesef 82 yaşındaki bir vatandaşımız vefat etti. Oymapınar Barajı'nda 10 kişinin mahsur kaldığı bilgisi var. Hayati tehlikeleri yok. AFAD ekibimiz yolda, tahliye etmek için çalışıyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN