Son dakika! CHP ve İYİ Parti'nin Ankara adayı Mansur Yavaş oldu

Son dakika! CHP ve İYİ Parti'nin Ankara adayı Mansur Yavaş oldu

Son dakika! CHP'nin Ankara adayı Mansur yavaş oldu. Mansur Yavaş Parti Meclisi'ndeki oylamada 12'ye karşı 45 oy alarak aday oldu. Mansur Yavaş, İYİ Parti tarafından da desteklenecek.

CHP ve İYİ Parti'nin ortak adayı olarak Ankara'da yerel seçim yarışına girecek olan Mansur Yavaş, resmi twitter hesabından aday gösterilmesinin ardından şu açıklamayı yaptı:

"Başkent Ankara adaylığı için şahsımı lâyık gören Millet İttifakı’nın Genel Başkanları Sayın Kılıçdaroğlu’na, Sayın Akşener’e ve parti yöneticilerine teşekkür ederim. Bu güveni,seçimi kazanıp, başarı ile taçlandırmak boynumuzun borcudur. Yolumuz açık olsun.

Allah’ın izni, halkımızın takdiriyle Cumhuriyetimizin kalbi Güzel Ankara’ya hizmetkar olmaya talibim. Parti ayrımı yapmaksızın tüm Ankaralılara teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum."

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN