Erdoğan: Aşılamada 50 milyon dozu aştık

Erdoğan: Aşılamada 50 milyon dozu aştık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'dan yaptığı paylaşımla aşılama çalışmalarında 50 milyon dozun aşıldığını duyurdu. Erdoğan, "Türkiye’yi daha sağlıklı yarınlara taşıyacağız" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında başlatılan aşılama çalışmalarında 50 milyon dozun aşıldığını duyurdu.

"TÜRKİYE'Yİ DAHA SAĞLIKLI YARINLARA TAŞIYACAĞIZ"

Erdoğan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Koronavirüs salgınıyla mücadelede en etkili silahımız olan aşıda, hamdolsun, 50 milyon dozu aştık. Hayırlı uğurlu olsun.

Güçlü sağlık sistemimiz, sağlık çalışanlarımızın gayreti ve Milletimizin hassasiyetiyle birlikte yakın zamanda devreye alacağımız yerli aşımız TURKOVAC ile inşallah KOVİD-19’la mücadelemizi çok daha güçlü bir şekilde sürdürecek, Türkiye’yi daha sağlıklı yarınlara taşıyacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN