Son dakika! Erdoğan-Macron görüşmesi bitti, 52 dakika sürdü

Son dakika! Erdoğan-Macron görüşmesi bitti, 52 dakika sürdü

Son dakika haberi... Erdoğan-Macron görüşmesi bitti, Brüksel'deki zirve 52 dakika sürdü. Görüşmenin ardından Fransa Cumhurbaşkanı Macron "Erdoğan'a NATO müttefiklerinin ortak stratejileri netleştirmesi gerektiğini tekrar belirttim" açıklaması yaptı.

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü.

NATO Zirvesi kapsamında bir araya gelen iki liderin NATO Karargahı'nda basına kapalı gerçekleşen görüşmesi, 52 dakika sürdü.

Görüşmenin ardından Macron "Erdoğan'a NATO müttefiklerinin ortak stratejileri netleştirmesi gerektiğini tekrar belirttim" açıklaması yaptı.

01Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Brüksel'deki ikili temasları kapsamında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü.

ERDOĞAN'IN JOHNSON GÖRÜŞMESİ BAŞLADI

Macron'un ardından Erdoğan'ın İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile görüşme gerçekleştirdi.

01-001

Erdoğan ve Johnson'ın NATO Zirvesi kapsamında NATO Karargahı'nda basına kapalı gerçekleşen görüşmesi 25 dakika sürdü.

Görüşmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Osman Aşkın Bak da yer aldı.

01-002

Erdoğan'ın, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile görüşmesi de bitti. Erdoğan ve Merkel'in NATO Karargahı'ndaki basına kapalı görüşmesi yarım saat sürdü.

Görüşmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da hazır bulundu.

NATO Zirvesi'ne katılmak için Brüksel'e giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam da Letonya Cumhurbaşkanı Egils Levits ile görüşmüştü. Basına kapalı gerçekleşen görüşme 25 dakika sürmüştü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN