Erdoğan talimat verdi, 3 bakan Rize'ye gitti

Erdoğan talimat verdi, 3 bakan Rize'ye gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 3 bakan Rize'ye gitti. Bakanlar Rize'de yaşanan sel ve heyelan ile ilgili olarak incelemelerde bulunuyorlar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla bakanlar Rize'ye gitti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma Bakanı ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize'de yaşanan sel nedeniyle bölgeye ulaştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Rize'nin ilçesi Güneysu’da meydana gelen sel ve heyelana ilişkin incelemelerde bulunuyor

RİZE'Yİ SEL VE HEYELAN VURDU

Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ve heyelanlar nedeniyle kayıp ihbarı yapılan 3 kişi aranıyor.

Kentte öğleden sonra başlayan şiddetli sağanak sonucu sel ve heyelanların yaşandığı Güneysu ilçesine bağlı Tepebaşı köyünde bir, merkeze bağlı Muradiye beldesinde ise 2 kişiden haber alamayan yakınları kayıp ihbarında bulundu.

Bunun üzerine AFAD, jandarma, UMKE, JAK ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının arama kurtarma ekipleri, söz konusu kişilerin bulunması için çalışma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN