Erdoğan'ın yarın yapacağı AK Parti grup toplantısı iptal edildi

Erdoğan'ın yarın yapacağı AK Parti grup toplantısı iptal edildi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın yapacağı partisinin TBMM grup toplantısı iptal edildi. İptale ilişkin bir gerekçe açıklanmadı.

AK Parti TBMM Grup Başkanlığı, yarın (23 Mart) yapılacak grup toplantısının iptal edildiğini bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Dünya Su Günü dolayısıyla düzenlenen toplu açılış törenine de katılmamıştı.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bugün Hollanda Başbakanı Mart Rutte’yi resmi törenle karşıladı; heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenlendi.

SESİ KISILMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yapılan AKP İl Başkanları Toplantısı'nda konuşurken sesinin kısık olduğu gözlemlenmişti. Bir süre konuşmasına ara veren Erdoğan, “Kusura bakmayın. Cuma günü malum 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışını yaptık. Orada da şifa bulduk” demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN