Yunanistan'da 6,3'lük deprem! İzmir ve çevresi de hissetti

Yunanistan'da 6,3'lük deprem! İzmir ve çevresi de hissetti

Yunanistan'ın Girit Adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, saat 12:24'te yerin 6.62 km derinliğinde meydana gelen depremin, İzmir ve çevresinde de hissedildiğini duyurdu. Öte yandan Girit için tsunami uyarısı yapıldı.

Avrupa Akdeniz Sismoloji Merkezi Yunanistan'ın Girit Adası'nda 8 km derinliğinde 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Ege kıyılarında, Rodos ve çevresindeki adalarda, İzmir ve çevresinde hissedilen deprem sonrasu Girit'te tsunami uyarısı yapıldı.

g3.jpg

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

AFAD, ise Yunanistan'ın Girit Adası açıklarında saat 12:24'te 6,3 büyüklüğünde meydana gelen depremin, İzmir ve çevresinde de hissedildiğini duyurdu.

g2.jpg

g1.jpg

KANDİLLİ 6,3 DEDİ

Öte yandan Kandilli Rasathanesi, Girit'teki depremin büyüklüğünü 6,3 olarak açıkladı. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre bölgede artçı depremler sürüyor.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN