Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda kaza: İkisi gazeteci dört yaralı

Erzincan-Tunceli Kavşağı’nda CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun konvoyunun da bulunduğu yedi aracın karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Gazetecilerin bulunduğu minibüsün de karıştığı kazada ikisi gazeteci olmak üzere dört yaralı var.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün, bir dizi program için Erzincan’a gitti. Kılıçdaroğlu’na, CHP Genel Başkan Yardımcıları Eren Erdem ve Ahmet Akın ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül eşlik etti. Kılıçdaroğlu ve CHP heyeti, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı’nda kalabalık vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

KAZA MEYDANA GELDİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tercan Meydanı’nda halkla buluşma programı öncesi Erzincan-Tunceli Kavşağı’nda seyir halinde olan konvoyda kaza meydana geldi.

f2xjsmcwmaex9fb.jpeg

Yedi aracın karıştığı kazada ikisi gazeteci dört kişi yaralandı.

f2xjhguwcaezxxy.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN