Osmaniye'de korkutan deprem | Son depremler

Osmaniye'de korkutan deprem | Son depremler

AFAD'ın açıkladığı verilere göre; Osmaniye'de saat 14.00'te merkez üssü Düziçi ilçesinde 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntının yerin 7 km derinliğinde gerçekleştiği bildirildi. Kandilli ise depremin şiddetini 4.1 olarak açıkladı. Deprem, Gaziantep, Hatay, Adıyaman ve Adana'dan da hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 4.6 şiddetinde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Sarsıntının, saat 14.05 deniz yüzeyinden 7 km derinlikte oluştuğu belirlendi. Deprem, Gaziantep, Hatay, Adıyaman ve Adana'da da hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Kandilli Rasathanesi ise, depremin büyüklüğünü 4.1 olarak kaydederek sarsıntının derinliğini 5.2 km kilometre olarak açıkladı.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

BAKAN SOYLU: HASAR VE YARALANMA YOK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde saat 14.05'te meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından taramalar ve ihbarlarda herhangi bir hasar ve yaralanma bilgisi ulaşmamıştır. Gerektiği takdirde Valiliğimiz tarafından bilgilendirme yapılacaktır. Hemşehrilerimize geçmiş olsun" dedi.

Valilikten depreme ilişkin yapılan açıklamada 'olumsuz bir durum yaşanmıyor' denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN