Reuters duyurdu: CHP, İmamoğlu ve Yavaş için cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifini kabul etti

Reuters duyurdu: CHP, İmamoğlu ve Yavaş için cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifini kabul etti

İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş'ın, İYİ Parti lideri Akşener'e yaptığı ziyaret sonrası Reuters’a konuşan CHP’li üst düzey bir yetkili, partinin İmamoğlu ve Yavaş’ın cumhurbaşkanı yardımcısı görevini üstlenmeleri konusundaki teklifi kabul ettiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı, Ankara'da dörtlü görüşme gerçekleştirecek.

Siyasette kritik saatler devam ederken, Millet İttifakı'nın bugün saat 14.00'te gerçekleştirilecek olan toplantısı 16.00'ya ertelendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ziyarette bulundu.

'KILIÇDAROĞLU CUMHURBAŞKANLARI FORMÜLÜNE SICAK BAKTI'

Ziyaretin ardından açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meral Akşener'in her iki belediye başkanına cumhurbaşkanı yardımcısı olmaları için önerilerde bulunduklarını aktardı.
Zorlu, Akşener'in Kılıçdaroğlu'na bu öneriyi sunacağını belirtmişti.

Son gelen bilgilere göre; Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu ve Yavaş dörtlü görüşme gerçekleştirecek. Bununla birlikte Reuters'a konuşan CHP'li bir yetkilinin Kılıçdaroğlu'nun Meral Akşener'in önerisine sıcak baktığı ve kabul ettiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN