Soylu'dan ilk açıklama: Erdoğan'ın emrindeyiz

Soylu'dan ilk açıklama: Erdoğan'ın emrindeyiz

İçişleri Bakanı Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın destek açıklamaları sonrası, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız..." diye yazdı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkındaki iddiaları sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 gün sonra ilk kez AK Parti Meclis grup toplantısında "İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız, yanında olacağız" demişti.

SOYLU: ERDOĞAN'IN EMRİNDEYİZ

Erdoğan'ın açıklamaları sonrası Soylu , Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Soylu, ""Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız..." diye yazdı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Erdoğan, bugünkü grup toplantısında Sedat Peker'in Soylu hakkındaki iddiaları hakkında şunları söyleyerek Soylu'ya destek vermişti:

"Ülkede mikserler var. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu hedef alan saldırıların gerisinde ülkemizde sağlanan bu huzur ve güven ikliminde duyulan bir rahatsızlık var. Terör örgütleri gibi suç örgütleriyle de mücadelesinde İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız, yanında olacağız. Hedefin İçişleri Bakanımız değil, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası gayretleri olduğunu anlamak için kullanılan araçlara bakmak yeterlidir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN