MEB harekete geçti: Soylu'ya silahla destek veren öğretmene soruşturma

MEB harekete geçti: Soylu'ya silahla destek veren öğretmene soruşturma

İçişleri Bakanı Soylu'ya destek olduğunu iddia ederek silahlı fotoğrafını "600 Metreden nokta atışı. 800 metre kola, bacağa. Yani 800 metreden fazla yaklaşma" ifadeleri ile paylaşan öğretmen Yunus Taşkıran hakkında inceleme başlatıldı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde silahlı fotoğrafını paylaşıp İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek mesajı veren din kültürü öğretmeni Yunus Taşkıran hakkında inceleme başlatıldı.

"KİMİN BACAĞINA ATEŞ EDECEK ACABA?"

Konu ile ilgili harekete geçerken, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, şunları kaydetti:

"Bu paylaşımı yapan zat, bir din öğretmeni! Çocuklarımıza, iyiliği, doğruluğu, sevgiyi ve hoşgörüyü öğretmesi gerekirken, 'Kaç metreden bacağa, kola atış yapabilirim' paylaşımı yapıyor. Kimin koluna, bacağına ateş edecek acaba? Kendi insanımızın mı? Siyaset, camiye, kışlaya, okula girerse toplum huzuru bozulur. Bu en açık örneği! Yetkilileri gereğini yapmaları için göreve davet ediyorum"

NE OLMUŞTU?

Din kültürü öğretmeni olduğu belirtilen Yunus Taşkıran, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız" mesajını alıntılayarak silahlı fotoğrafı ile paylaşımda bulunmuştu.

Taşkıran mesajında, Soylu'yu kastederek "Biz de senin emrindeyiz Aga. 600 Metreden nokta atışı. 800 metre kola, bacağa. Yani 800 metreden fazla yaklaşma" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (42)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
42 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN