Türkan Elçi'den Soylu'ya 'faili meçhul' cevabı: Yerin yüzü çok kirli

Türkan Elçi'den Soylu'ya 'faili meçhul' cevabı: Yerin yüzü çok kirli

2015'te yılında öldürülen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi, İçişleri Bakanı Soylu'nun "Bizim dönemde faili meçhul yok" sözlerine cevap verdi: Rahatlık karşısında donarak sadece göğe bakmak istiyor insan, yerin yüzü çok kirli.

Diyarbakır'da Dört Ayaklı Minare önünde 28 Kasım 2015'te öldürülen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin avukat Türkan Elçi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Bizim dönemde faili meçhul yok" sözlerine cevap verdi.

"RAHATLIK KARŞISINDA DONARAK..."

Twitter'dan paylaşımda bulunan Elçi, şunları kaydetti: "Beş yıldır tartışma programı seyretmedim. Seyredince , bir baş ağrısı, kusma isteği. Medyadan gördüğüm kadarıyla Süleyman Soylu 'Bizim dönemde faili meçhul yok' demiş. Rahatlık karşısında donarak sadece göğe bakmak istiyor insan, yerin yüzü çok kirli."

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk'te katıldığı programda Sedat Peker'in iddialarının yanısıra faili meçhul cinayetler ile ilgili de konuşmuştu.

Soylu, şunları kaydetmişti: "Ben sayın Cumhurbaşkanımızla çalışıyorum. Bana hiçbir meselede 'Şunu şöyle yap' diye talimat vermemiştir. Bizim dönemimizde Necip Hablemitoğlu ki; o da FETÖ işidir, faili meçhul cinayet var mı? Biz terörle mücadele ediyoruz.

4,5 yıldır İçişleri Bakanlığı yapıyorum. İç güvenlikle ilgili terörle mücadele meselesi bizim uhdemizde. Boş kağıda imza atmaya hazırım. Terörle mücadelede bu başarının altında gayri hukuki, beyaz toros, insanlara işkence, faili meçhul cinayetler eğer varsa bana getirin boş kağıda imza atayım ve buradan çıkayım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN